Kuroobi Hyouhyou Kokoshu Junmaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Ginjo-shu is carefully brewed using traditional techniques while taking full advantage of the flavor of the rice, and then aged slowly in the brewery. It has a "pawaii" taste.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki (produced in Naka-ku, Taka-machi, Hyogo Prefecture)、Golden Pattern
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukumitsuya Sake Brewery Co.,Ltd
TOP