Isojiman Ginjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This sake has all the characteristics of Shizuoka-style ginjo sake: an elegant fruity aroma, clear sweetness, and gentle acidity.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15〜16%
酸度
1.1
日本酒度
+6〜+7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Isojimanshuzou Kabushikigaisha

取り扱っている飲食店

TOP