Kubota Koujyu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This junmai ginjo sake has a harmony of spiciness and acidity, with a gentle mouthfeel, a hint of sweetness, and a dryness. The cool, refreshing aroma of young bananas and green apples escapes. It goes well with well-seasoned food, and the sharpness unique to "Kubota" stimulates the appetite.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
5 million stones
アルコール度
15%
酸度
1.1
日本酒度
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Other Western Cuisine
Other Western Cuisine
Grilled scallops with butter and soy sauce Chicken breast with ketchup

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asahi-Shuzo Sake Brewing Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP