Yonetsuru Junmaidaiginjo Kappanooyabun

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Oyabun" is the only junmai daiginjo-shu in the "Kappa Series" named after Yonesuru's "Kappa". Its full-bodied and flavorful taste makes it ideal for use as a food sake. It is a perfect match for a wide range of dishes, from those that make the most of the flavors of the ingredients to those that are well seasoned.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamadanishiki, Omachi
アルコール度
16%
酸度
1.6
日本酒度
-0.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Other
With its gorgeous aroma and flavor, it is recommended to be served with tempura.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yonetsuru Shuzo Co., Ltd.
TOP