Suigei Junmai Ginjo Ginrei

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The flavor of the ingredients is combined with the unique acidity of drunken whales to create a "sake with a wide range of flavors, but with a good sharpness. The five tastes, including sourness and bitterness, are fully extracted to broaden the range of flavors. The aroma is kept to a minimum to bring out the best in the food served with it.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
style of gagaku based on Tang-era Chinese music and ancient Indian song and dance
アルコール度
16%
酸度
1.7
日本酒度
+7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sushi] Dark meat
The ginjo aroma is restrained and the flavor is well-balanced between umami and acidity, making it suitable for a wide variety of dishes. The moderate acidity refreshes the palate and makes it a good match for fatty foods.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Suigei Brewing Co., Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP