Yamahoushi Junmai Ginjo Dewasansan

3.4
8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This Junmai Ginjo-shu is made from 100% Izuwasanzu grapes from Yamagata Prefecture. It has a soft taste with a full-bodied type of flavor. It has a pleasantly gentle sweetness.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Dewa Brilliant
アルコール度
16%
酸度
1.7
日本酒度
-2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Ginjyosu Department Exhibition

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
Grilled fish, fish cake, etc.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Rokkasen Co., Ltd.
TOP