HOUOU-BIDEN Junmaiginjyo Syu

3.8
77
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Hououmida would like to propose this sake as a food sake. Yamadanishiki is used for the koji rice and Gohyakumangoku for the kake rice. It has a fruity ginjo aroma and is refreshing with just the right amount of richness on the palate. It can be enjoyed cold or lukewarm.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Five Million Stone, Yamada Nishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
It goes well with dishes with dashi broth.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kobayashi Shuzo

取り扱っている飲食店

TOP