Echigotsurukame Jummai

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is one of the representative bottles of Echigo Tsurukame. It is characterized by its light and smooth taste and rich flavor. It also has a sharp aftertaste and can be enjoyed with any food. It is delicious both chilled and warmed.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki、5 million stones、waist-high wainscoting
アルコール度
15〜16%
酸度
1.5
日本酒度
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2020 Bronze Prize

  • THE FINE SAKE AWARD 2019 highest gold star

  • THE FINE SAKE AWARD 2018 gold (first-place) prize

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Regional Cuisine]
mustard plant stem

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Echigo Tsurukame Co.,Ltd
TOP