Minogiku Junmaiginjo Hidahomare

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Hidahomare" is the preferred rice for sake brewing produced in Gifu Prefecture. This sake has a pleasant taste that harmonizes the complex flavor nurtured by bottle aging.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
58%
使用米
historical system whereby the Hida region provided 10 carpenters per village the central government in place of taxes
アルコール度
15%
酸度
1.2
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Regional Cuisine]
It goes well with all Japanese dishes such as sashimi, simmered dishes, and grilled white fish. Please enjoy it as a mealtime sake.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Gyokusendoshuzo Co.,Ltd
TOP