Kokuryu Shizuku

4.2
55
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This Daiginjo-shu is named "Shizuku" after a drop that naturally drips from the sake bag. Please enjoy the clear and clean taste.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
35%
使用米
Yamadanishiki produced in Tojo, Hyogo Prefecture
アルコール度
16%
日本酒度
+4.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
and food

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kokuryu Sake Brewing

取り扱っている飲食店

TOP