Junmai Taruzake

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Dry junmai sake brewed in the "ikuhashi-zukuri" method, packed in Yoshinosugi cedar barrels, and bottled at its most aromatic and flavorful stage. It is characterized by a mellow flavor with a lingering umami taste typical of junmai sake and the fresh aroma of Yoshinosugi cedar, as well as a crisp, refreshing throat sensation.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
15%
日本酒度
+5.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • KAN SAKE AWARD 2021 highest gold star

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Pork stew, etc. Easy to match with richly seasoned and spicy dishes, both Japanese and Western.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kiku-Masamune Sake Brewing Co., Ltd.
TOP