Nogomi Honjozo

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Aroma is subdued. The taste is rich. Brewing alcohol is used to give a sharp aftertaste. By carefully adding alcohol, we pursue a cohesive aroma that can only be achieved with honjozo. It is an excellent match with meals and is perfect as an accompaniment to evening drinks. In the cold season, we hope you will enjoy our confident Honjozo, which is also delicious when heated.
情報詳細
特定名称
Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
58%
使用米
flowers of Saga
アルコール度
15%
酸度
1.6
日本酒度
+6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Other
The aroma is mild, the taste is full and the aftertaste is sharp. It goes well with tempura!
Japanese Cuisine[Oden]
It has a mild aroma and a sharp aftertaste. It is delicious warmed up and served with oden, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Baba Brewery
TOP