1 / 3
Kaishun Kambunnoshizuku
Wakabayashi Shuzo Co.,Ltd|Shimane
Wakabayashi Shuzo Co.,Ltd|Shimane
- 味わいの特徴
- Sake based on literature from the Edo period. A taste that cannot be found in modern sake.
- 情報詳細
- 特定名称
- Other
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 90%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 14%
- 日本酒度
- -78
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It goes well with creamy seafood such as albacore.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃