Kaishun Kambunnoshizuku

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Sake based on literature from the Edo period. A taste that cannot be found in modern sake.
情報詳細
特定名称
Other
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
90%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
14%
日本酒度
-78
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
It goes well with creamy seafood such as albacore.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Wakabayashi Shuzo Co.,Ltd
TOP