JyunmaiDaiginjyo Ikekumo

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Yamada-Nishiki is fermented slowly at low temperature and pressed gently. It is a daiginjo with nothing added but rice. Enjoy the sweetness of Yamadanishiki and its refreshing aftertaste when chilled.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2022 Awards

  • International Sake Challenge 2021 silver (second-place) prize

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Sweets
Sweets[Japanese Confectionery]
Its gorgeous aroma is recommended as an aperitif. It also goes well with sweets such as Japanese cakes.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ikeda shuzou

取り扱っている飲食店

TOP