Jummaishu Wajimamonogatari

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Junmai sake with a good balance of umami and acidity made from locally produced Wajima rice suitable for sake brewing, Gohyakumangoku. Noto is easy to drink, even sake.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
100% Gohyakumangoku (produced in Machino and Mitsui, Wajima)
アルコール度
16%
酸度
1.6
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • Kura Master 2021 gold (first-place) prize

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Cheese
Japanese Cuisine[Sushi] White meat
This junmai sake has a good balance of umami and acidity and goes well with white fish nigiri.
Cheese[Hard Cheeses]
Room temperature or lukewarm with a conte!

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hakuto Sake Brewery Co., Ltd.
TOP