1 / 3
Jummaishu Wajimamonogatari
Hakuto Sake Brewery Co., Ltd.|Ishikawa
Hakuto Sake Brewery Co., Ltd.|Ishikawa
- 味わいの特徴
- Junmai sake with a good balance of umami and acidity made from locally produced Wajima rice suitable for sake brewing, Gohyakumangoku. Noto is easy to drink, even sake.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- 100% Gohyakumangoku (produced in Machino and Mitsui, Wajima)
- アルコール度
- 16%
- 酸度
- 1.6
- 日本酒度
- +2
受賞歴
Kura Master 2021 gold (first-place) prize
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine,Cheese
- This junmai sake has a good balance of umami and acidity and goes well with white fish nigiri.
- Room temperature or lukewarm with a conte!
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃