MASUMI AKA

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This sake is named after the image of the natural vermilion color that has been used since ancient times. Just like its color, its subtle aroma, reminiscent of dairy products, is a gorgeous yet subdued layer of umami. When paired with ingredients with rich flavors and well-seasoned dishes, the synergy between sake and accompaniments enhances the respective flavors.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Yamadanishiki from Yamakuni district, Kato-shi, Hyogo Prefecture Miyamanishiki from Nagano Prefecture
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

こちらの日本酒はセット販売があります

商品画像

Masumi Flagship set 720ml*3

6,600円(税込)
詳しく見る

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
Red fish such as tuna and bonito, and darker flavored foods such as grilled eel

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Miyasaka Brewing Co.,Ltd
TOP